| KREATÍV OKTATÁS SZABÁLYZAT |

Kreatívoktatás és Admin Adatvédelmi Szabályzat1. Nem vállalunk felelősséget, ha elveszted belépési adataid.

A választott felhasználói nevet és jelszót kérjük, gondosan őrizze meg, ezek elvesztéséből, elfelejtéséből vagy más személy általi felhasználásból származó károkért, illetve jogsértésekért nem vállalunk felelősséget!

2. Tilos már létező felhasználói névhez nagyon hasonló új névvel regisztrálni.

Tilos már létező felhasználói névhez nagyon hasonló új névvel regisztrálni, amennyiben az alkalmas jelenlegi felhasználóink megtévesztésére, vagy az "alteregó" lejáratására. Tilos továbbá olyan felhasználói nevet választani, amely más személyiségi jogait sérti, vagy vulgáris, kulturálatlan, faji, vallási, politikai vagy egyéb megkülönböztetésre alkalmas szót/szavakat tartalmaz!

3. A weboldalra történő regisztráció teljesen ingyenes.

A weboldalra történő regisztráció teljesen ingyenes, azonban fizetős szolgáltatások céljából tárolja az adatokat.

4. Tilos olyan bejegyzések, adatbeszúrás, amely az üzembiztosságot kockáztatja.

Tilos olyan bejegyzések elküldése, amely a kreatívoktatás.hu bármely elemének megjelenését vagy használhatóságát, üzembiztosságát rombolja, kockáztatja. A kreatívoktatás.hu joga van, maximum havi négy alkalommal e-mail-t küldeni a regisztrált tagjai részére, ha engedélyezte a hírlevél funkciót.

5. A megadott adatokat, elérhetőségeket a kreatívoktatás.hu harmadik félnek nem adja ki.

A megadott adatokat, elérhetőségeket a kreatívoktatás.hu harmadik félnek nem adja ki, az adatbázis üzemeltetői és moderátorai bizalmasan kezelik az adatokat.

6. A kreatívoktatás.hu-ra történő regisztráció során adatbázisunkba rögzített adatokból egyértelműen senkit se lehet azonosítani.

A kreatívoktatás.hu-ra történő regisztráció során adatbázisunkba rögzített adatokból egyértelműen senkit se lehet azonosítani. Nem tárolunk rólad közvetlen kapcsolatú azonosító értékeket, mint személyazonosító számot, vagy személyigazolványszámot.

7. Az oldalon a bejegyzésekben tilos a személyeskedés, a kulturálatlan viselkedés.

Az oldalon a bejegyzésekben tilos a személyeskedés, a kulturálatlan viselkedés, az obszcén és vulgáris szavak alkalmazása, a faji, nemzeti, vallási, nemi, politikai és egyéb megkülönböztetés, előítélet használata. Ezeket a felhasználókat a moderátorok ideiglenesen felfüggesztik a jogait. A felhasználó első esetben 1 hét felfüggesztést. Amennyiben ezután is folytatja rendbontó magatartását, abban az esetben regisztrációja törlésre kerül.

8. Szigorúan tilos bármilyen, Magyarország Büntető Törvénykönyvének hatálya alá eső illegális tevékenység, törvénysértés elkövetésére bujtó megjegyzések beírása.

Szigorúan tilos bármilyen, Magyarország Büntető Törvénykönyvének hatálya alá eső illegális tevékenység, törvénysértés elkövetésére bujtó megjegyzések beírása, vagy ilyen tartalommal rendelkező, weboldalak linkelése, vagy arra hivatkozás. Ilyen esetben a felhasználó azonnali hatállyal kitiltásra kerül.

9. Az oldalon tilos hirdetést, reklámot közzétenni.

Az oldalon tilos hirdetést, reklámot közzétenni. Ez kiemelt szabálysértésnek minősül, első esetben 2 hét felfüggesztés (inaktivált felhasználói státusz), második esetben regisztráció törlésére kerül sor.

10. A kreatívoktatás.hu lehetőségeihez mérten mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalra felkerülő tartalmak közerkölcsöt ne sértsenek.

10. A kreatívoktatás.hu lehetőségeihez mérten mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalra felkerülő tartalmak mentesek legyenek a vulgáris szavaktól, kulturálatlan bejegyzésektől illetve a valótlan állításoktól, de a bejegyzések tartalmáért és hitelességéért nem vállal felelősséget. Ennek következtében az oldalon közölt esetleges fals adatokból származó károk miatt semmiféle módon nem vonható felelősségre.

11. A szabályszegők tartalmát törölhetjük.

A moderátoroknak és üzemeltetőknek jogukban áll egy-egy bejegyzést törölni, amennyiben az bármely szabály megsértésének a gyanúját is felveti.

12. A moderátorok feladataikat felkérés alapján végzik, feladatuk a kreatívoktatás.hu szabályzatának, alapelveinek betartatása, a nem megfelelő bejegyzések törlése.

A moderátorok feladataikat felkérés alapján végzik, feladatuk a kreatívoktatás.hu szabályzatának, alapelveinek betartatása, a nem megfelelő bejegyzések törlése. Ennek érdekében mindig gondold el, hogy nem e sértesz meg néválasztásoddal, hozzászólásoddal másokat.

13. Az oldal tartalma jogvédett, másolni, terjeszteni engedély nélkül tilos.

Tilos az oldalon található bejegyzések engedély nélküli után-közlése akár elektronikus, akár nyomtatott formában, bármilyen szöveges vagy képi információról legyen is szó.

14. A szabályzatunk változhat, kérjük kövesd figyelemmel.

A kreatívoktatás.hu bármikor, saját hatáskörében megváltoztathatja a szabályzatát, melyről a lehető legtöbb felületen informálja felhasználóit.

15. A weboldallal kapcsolatosan az info@kreatívoktatás.hu e- címen tud információt kérni.

A weboldallal kapcsolatosan az info@kreatívoktatás.hu e- címen tud információt kérni, illetve jogi ügyekben a 06 / 70 304 4446 -os telefonszámon.

16. Segíts, ha megtudod, hogy valaki szabálytsért.

Amennyiben szabálysértést észlel, kérem, írja meg, hogy hol találkozott ezzel, a info@ kreatívoktatás.hu A jogsértést a kreatívoktatás.hu szerkesztői, oktatói ellenőrzik.

17. Ha hibát találsz oldalunkon, kérjük segíts és jelezd e-mail-ben.

Az oldalon található hibák észlelése esetén kérjük a info@kreatívoktatás.hu e-mail címre írja meg hol találkozott a hibával. Előre is köszönjük segítségedet!

18. A kreatívoktatás.hu szeretne minél nagyobb felelősséget vállalni, így számos közhasznú tevékenységet támogat rendszeresen.

A kreatívoktatás.hu szeretne minél nagyobb felelősséget vállalni, így számos közhasznú tevékenységet támogat rendszeresen. Ezen szervezetek fenyegetése, az oldal hitelességének megkérdőjelezése, valamint a kreatívoktatás.hu csapatának partnereinek fenyegetése, s bármely fizikai és mentális károsítása súlyos jogi következményekkel jár.

19. A kreatívoktatás.hu bármely tartalma magántulajdonban van.

A kreatívoktatás.hu honlap bármely tartalmának, forráskódjának, forráskód részletének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Tilos a kreatívoktatás.hu weboldal elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a kreatívoktatás.hu tulajdonosai előzetes írásos hozzájárulása nélkül.

20. A kreatívoktatás.hu az adatokat kizárólag korlátozott és meghatározott célokra használja fel.

A kreatívoktatás.hu az adatokat kizárólag az oldal által nyújtott funkciókra, valamint saját és a társkereső tevékenységéhez szorosan kapcsolódó partnerek korlátozott és előre a 4. sszabálypontban megismert marketing tevékenységének céljából tárolja és kezeli.

21. A kreatívoktatás.hu oldal adatbázisán tárolt adatok a felhasználói fiók megszűnésével együtt törli.

A kreatívoktatás.hu oldal adatbázisán tárolt adatok a felhasználói fiók felhasználó általi törléséig, vagy az info@kreatívoktatás e-mail címre küldött regisztráció törlési kérelemig vannak eltárolva.

22. A kreatívoktatás.hu oldal kijelölt adatkezelő személye: Korcz Attila Géza (egyéni vállalkozó)

A kreatívoktatás.hu oldal adatkezelő személye: Korcz Attila Géza (egyéni vállalkozó)

Nyilvántartási száma: 40096284

NEMZETI ADATVÉDELMI ÉS INFORMÁCIÓSZABADSÁG HATÓSÁG regisztrált adatkezelője: Korcz Attila Géza, 8900 Zalaegerszeg Köztársaság útja 85. (info@korczattila.hu ,telefonszám: +36 70 304 4446)

23. Az adatvédelemmel kapcsolatos ügyekben a NAIH a felelős hatóság. (az oldaluk címe és hivatkozása: naih.hu )

Az adatvédelemmel kapcsolatos ügyekben és azokkal kapcsolatos információkért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) a felelős hatóság. (az oldaluk címe és hivatkozása: naih.hu )

24. Az adatvédelemmel az adatkezeléssel kapcsolatos jogokról rendelkező jogszabály, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról a 2011. évi CXII. törvényben olvashatunk Infotv )

Az adatvédelemmel az adatkezeléssel kapcsolatos jogokról rendelkező jogszabály, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról a 2011. évi CXII. törvényben olvashatunk Infotv )